Løgstør BIO's venner

Sidst på året 1991 lykkedes det at få en biografforening etableret og ved hjælp af økonomisk støtte fra flere sider kunne Løgstør BIO genåbne, nu som foreningsdrevet biograf. Første forestilling fandt sted midt i december 1991 og den officielle åbning skete den 8. februar 1992. 

Foreningen Løgstør BIOs Venner har siden drevet biografen. og der er i den periode foretaget en større renovering af filmmaskinerne, ligesom lydsystemet er forbedret væsentligt. Filmlærredet er udskiftet og der er foretaget en modernisering af foyer og toiletter. Den seneste store renovering fandt sted i 2001, hvor salen blev lydisoleret, der blev malet, lagt nyt gulvtæppe og der blev købt nye biografstole. Ligeledes blev der lavet gode faciliteter for kørestolsbrugere, såsom et handicaptoilet og pladser til kørestole i salen. Alt dette har kun været muligt med en helt enestående støtte fra mange sider.

På den årlige generalforsamling i foreningen Løgstør BIOs Venner vælges der en bestyrelse. Denne kan efter behov nedsætte arbejdsgrupper, som ikke nødvendigvis behøver bestå af bestyrelsesmedlemmer. Foreningen har 200 medlemmer. Såfremt man ønsker at blive medlem af foreningen, kan det ske ved henvendelse til et bestyrelsesmedlem, eller ved at hente et indbetalingskort i BIO. Medlemskontingentet er på 100 kr. årligt. Son medlem får man rabat på enkelte arrangementer, men ikke mindst får man mulighed for at gøre sin indflydelse gældende. Et medlemskab af foreningen er personligt. 

Driften af Løgstør BIO sker udelukkende ved frivillig arbejdskraft. Af arbejdsopgaver kan nævnes, filmoperatør (ca. 1 gang om ugen) pasning af BIO i form af billetsalg, sliksalg eller kontrollør samt rengøring (hver mandag formiddag). Såfremt der er interesse for at deltage i den daglige drift, er man velkommen til at rette henvendelse til et bestyrelsesmedlem.

Kontakt os

Kontakt

Du er altid meget velkommen til at kontakte Løgstør Bio via nedenstående formular.